2021. október 27. szerda | Szabina
Aktuális

Horgász talált holttestet a csepeli Duna-parton

Horgász talált holttestet a csepeli Duna-parton

A BRFK tájékoztatása szerint az ismeretlen személyazonosságú, középkorú férfi holttestét október 9-én este fél 7-kor egy horgász találta meg Csepelen, közvetlenül a Duna partján.

A férfi testalkata köpcös; haja ritka, vékony szálú, egyenes; homloka magas; arca ovális, borostás; szeme színe sötét barna; a nyaka pedig feltűnően vastag – írja az 11.kerulet.ittlakunk.hu.

Az országos mentőszolgálat már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A lefolytatott helyszíni- és halottszemle során bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A szemlebizottság a tartós víz alá merülést, fulladást jelölte meg a halál okaként, amely a halottvizsgálati szaktanácsadó szerint 5-14 nappal korábban állhatott be – közölte a rendőrség.

Az elhunyt ruházatából, sem annak közvetlen környezetéből személyazonosításra alkalmas okmány vagy személyes tárgy nem került elő. A holttesten óra, ékszer, különös ismertetőjel (sebhely, feltűnő anyajegy, tetoválás, testékszer) nem található.

Ruházata kék színű farmernadrágból, fekete boxeralsóból, egy pár 38-as fekete edzőcipőből, és egy pár fekete színű bokazokniból áll.

A rendőrség kéri, hogyha valakinek ismerős a leírás, keresse Papp János rendőr főhadnagyot az V. kerületi rendőrkapitányságon (Szalay utca 11-13.), vagy hívja 06-1-373-1000 telefonszám 45-244-os mellékét vagy írjon e-mailt a pappja@budapest.police.hu címre. 

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotónk illusztráció, forrása: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat FB-oldala)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!