2024. július 16. kedd | Valter
Aktuális

Idén is megrendezik a Velencei-tavi Horgászfórumot

Idén is megrendezik a Velencei-tavi Horgászfórumot

December 1-jén, pénteken rendezik meg a II. Velencei-tavi Horgászfórumot.

A Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) Velencei-tavi Kirendeltségének közleménye szerint a személyes részvételi szándékot ezen a linken keresztül elérhető jelentkezési lap kitöltésével kell jelezni.

A rendezvényen történő személyes részvétel a szabad helyek függvényében és a jelentkezés sorrendjében lehetséges. A jelentkezés határideje – további rendelkezés nélkül – november 24., péntek 12 óra. A határidő lejártát követően a szervezők részvételi lehetőséget nem tudnak garantálni – közölték.

Azon érdeklődők, illetve horgásztársak, akiknek nincs lehetőségük a személyes részvételre, a rendezvényt élőben is figyelemmel kísérhetik. Az online adás elérési útját és csatlakozási módját a későbbiekben teszik közzé.

Az adást rögzítik, így a felvétel a későbbiekben is megtekinthető lesz a korábbihoz hasonlóan a Mohosz Velencei-tó FB-oldalon.

A II. Velencei-tavi Horgászfórumot december elsején, pénteken 10 és 13 óra között rendezik meg a gárdonyi Vital Hotel Nautisban (2484, Gárdony, Holdfény sétány 9.)

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(nyitókép: Mohosz Velencei-tavi Kirendeltsége)