2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Aktuális

Rövid idő alatt újabb 32 ezer horgászt regisztráltak

Rövid idő alatt újabb 32 ezer horgászt regisztráltak

Már 756 ezer regisztrált horgászt tartanak számon Magyarországon, erről a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének elnöke, Márkus Gábor beszélt. 

Május közepén írtunk róla, hogy már 720 ezer regisztrált horgász van Magyarországon. Akkor a Magyar Horgász Szövetség (Mohosz) legfrissebb tájékozatására hagyatkoztunk. 

Azóta úgy tűnik, újabb 32 ezer új tagot üdvözülhetünk a horgásztársadalomban. Márkus Gábor, a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének elnöke a Debrecen Televíziónak adott interjújában elmondta, „756 ezer horgász van jelenleg regisztrálva Magyaországon, ez Hajdú-Biharban megyében húszezer fölötti létszám”.

Kerestük a Mohoszt is, hogy meg tudják-e erősíteni Márkus Gábor információját, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz. 

Ha tényleg már 756 ezernél tartunk, akkor kijelenthető, hogy kevesebb mint két év alatt több mint másfélszeresére nőtt a regisztrált horgászok száma hazánkban. 2019 nyarán értük el a félmilliót, 2020-ban a hatszázezret, 2021 elejére pedig hétszázezret.

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!