2022. május 21. szombat | Konstantin
Galériák

Megközelítették Döme Gábor pályacsúcsát a Method Feeder OB-n

Megközelítették Döme Gábor pályacsúcsát a Method Feeder OB-n

Az elmúlt hétvégén rendben lezajlott két helyszínen is VII. Method Feeder Országos Bajnokság 7. és 8. elődöntője. 

A Magyar Országos Horgász Szövetség hírközlése alapján a kiskunhalasi Ezüst-tavon a halak kapókedve javult a második napra, és ennek köszönhetően közel 40 kilós átlagfogások születtek a hazai method feeder horgászat egyik fellegvárában.

Kiss Sándor próbálta megközelíteni Döme Gábor több mint 110 kilós pályacsúcsát, de „csak” 94 kilóig jutott – közölte a Mohosz.  

A fordulót Dr. Veres Ferenc nyerte Hasznosi Dániel és ifj. Tóth Jenő előtt. A középdöntőbe a jelenlegi adatok alapján az első 8 versenyző jut majd.

Részletes eredmények ITT.

A VII. Method Feeder OB másik helyszínén, a nagybajomi Ötös-Hárs-víztározón mindkét versenynapon hasonlóan alakultak a fogások. Annyi különbséggel, hogy vasárnapra már megérkezett pár nagyobb ponty és amur. 

„A gyors, pontos és ütemes horgászat szerepe ma is felértékelődött, ahogyan a helyes távolság megválasztása is grammokban volt mérhető. A versenyzők tisztességgel végig küzdötték a versenyt, és jó volt látni azt, hogy tudnak örülni egymás sikerének” – fogalmazott beszámolójában a Mohosz.  

A forduló izgalmai után mindenki gratulált a továbbjutóknak, hiszen itt most ez volt a tét. Az elődöntőt hibátlan horgászattal, 2 ponttal Sudár Gergő nyerte meg, 80,500 grammos fogással, második lett Nagy Gergely 4 ponttal, 74,125 grammal, a dobogó harmadik fokára Pintér Zsolt állhatott fel szintén 4 ponttal és 71,450 grammos teljesítményével.

A középdöntőbe jutott versenyzők: Sudár Gergő, Nagy Gergely, Pintér Zsolt, Bozó Dávid Pál és Montag Zsolt.

Részletes eredmények ITT.

Korábbi elődöntők beszámolóiért KATTINTS IDE!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Mohosz)