2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Nagy fogások

A Halsuttogó megint bizonyított

A Halsuttogó megint bizonyított

Négy nap alatt 54 nagytestű hallal küzdhetett meg a KA-KO-BA Team két tagja a dombóvári Bontovai horgásztavon. Akadtak köztük amurok, pontyok és tokok is. 

A fantasztikus húszkilós fekete amurt, amelyre három évet várt Kardos Károly, és amely fajból csak egyetlen egy példány él a tóban, már láthattátok a Pecaverzumon. Most pedig jöjjön a többi hal, mert bizonyos azok is megérték a pénzüket! 

„Az amurok közül a legkisebb tizenegy kilós volt, a legnagyobb pedig tizenhat. Az amurokat próbáltam szelektálni, és a bal oldali botomat csak egy helyre húztam, és kukoricával etettem és csaliztam, a végén már csak pop-upot tettem a horogra” – részletezte a Pecaverzumnak a virtuális terítéket Karos Károly, merthogy természetesen minden halat fotózás után visszaengedtek.    

A zömét, egészen pontosan 41-et ő fogott, míg a maradék 13-at pedig Bagó Gábor. A szép pontyok, amurok mellett tokok is érkeztek, viszont érdekes módon mind nappal, éjjel egy sem. „Van egy spéci halas pelletem, azzal szoktam, fogni a ponytokat és a tokokat. Nagyon erős az illata, és most is bevált – mondta el Karcsi, akit sokan csak Halsuttogóként emlegetnek. – A csoportomban rámírt egy srác, aki Dombóváron lakik, és azt mondta, hogy »te valamit tudsz, beszélsz az amurok nyelvén, mert én egyet fogtam a tavon, és ott lakom harminc éve«.”

Régebben jártak a csapattal versenyekre is, de már leszoktak róla, Karcsi azt mondta, ő nem nagyon szereti a dirigálást, és a bojlizást sem, ő inkább a pelletet részesíti előnyben. 

Csak egy kis adalék, hogy négy nappal később ismét horogra került a hatalmas fekete amur, viszont akkor már egy kilóval kisebb volt a súlya. 

És, akkor jöjjenek a képek, amelyek önmagukért beszélnek:

Még több érdekes sztori a Nagy fogások rovatunkban!

Küldj sztorit!

Te is szívesen megosztanád nagy fogásaidat a többi horgásszal? Jó hír, hogy hamarosan indul a Pecaverzum multimédiás beküldő szolgáltatása: egy gombnyomással tudsz majd küldeni nekünk fotót, videót és szöveget! Addig is elérsz minket a pecaverzum@gmail.com címen vagy Facebook Messengeren.

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!