2021. szeptember 16. csütörtök | Edit
Peca+

Két díjat is nyert A Tisza nevében című film

Két díjat is nyert A Tisza nevében című film

A Tisza nevében című film és annak rendezője, Ljasuk Dimitry két díjat is nyert a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, amelynek díjátadóját szombaton este tartották.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


„Nem tudom szavakba önteni, mennyire boldog vagyok” – így kommentálta a szakmai fődíjat és az M5 csatorna különdíját Ljasuk Dimitry közösségi oldalán. 

A magyar nyelvet kiválóan beszélő 43 éves alkotó Leningrádban született és Los Angelesben is élt, de ma már Magyarországon tevékenykedik, édesanyja magyar származású.

„A Tisza nevében című filmem egyik fontos célja az volt, hogy gondolkodásra és változtatásra késztessem a lakosságot, szervezeteket és a döntéshozó politikusokat. A filmet a 2021. márciusi bemutatása óta már közel másfél millióan látták (Youtube, Facebook, országos TV és külföldi TV-k). Boldoggá tesz, hogy a film üzenete elért az emberekhez és tettek követték azt” – közölte a független filmes, környezetvédelmi aktivista.  

A Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon idén több mint 2000 film nevezett 90 országból. 

Ezt a filmet díjazták:

Mint arról a Pecaverzum beszámolt, az egyik országos ukrán televíziós csatorna Magyarországon forgat a Tisza szennyezéséről, a stáb munkáját Ljasuk Dimitry segíti. 

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotók: Ljasuk Dimitry films FB-oldal)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!