2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Versenyek

A Heves Horgász Team nyerte a Klubcsapat OB-t

A Heves Horgász Team nyerte a Klubcsapat OB-t

Három napon keresztül a debreceni Látóképi-víztározón zajlott a XXIX. Klubcsapat Országos Bajnokság, amelyet végig vezetve, magabiztosan nyert meg a Heves Megyei Horgász Egyesületek Szövetségének csapata. 

Már pénteken és szombaton is – amikor a nap híre egy 13 kilós, matchbottal fogott ponty volt – kiválóan horgásztak, és végül a Heves Horgász Team-től nem is lehetett elragadni a diadalt. Magabiztos horgászattal, 1-1-2-1-5 pontot gyűjtött össze a Mochnách Sándor vezette, Kovács Gergely, Ujszászi Richárd, Nagy Benedek, Kökény József és Katus Gyula összeállítású csapat, így összesen 29 ponttal nyerték meg a XXIX. Klubcsapat OB-t – adta hírül a Magyar Horgász Szövetség (Mohosz).

A második helyet nagy csatában a Timár Mix csapata szerezte meg. A Timár Dóra csapatvezető, Timár Gábor, Timár Dániel, Timár Szabolcs, Kisjuhász Bence, Horváth László és Csöregi Balázs összeállítású együttes 47 ponttal érdemelte ki az ezüstérmet. 

A harmadik helyen a tavalyi címvédő csapat, a Borda Zsolt vezényelte Nagy András, ifj. Szénási Béla, Bajcsy András, Csillag László, Walter Tamás, Varga József alkotta WalterLand–Daiwa végzett. 

Csöregi Balázs (Timár Mix) hibátlan horgászattal, három ponttal lett a bajnokság legeredményesebb egyéni versenyzője, a második helyen Kovács Gergely (Heves Horgász Team) zárt négy ponttal, a harmadik helyre pedig Horváth László (Timár Mix) ért oda ugyancsak négy ponttal, de kevesebb fogott súllyal. 

Így szólt a Himnusz:

Részletes eredmények ERRE!

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!