2022. május 21. szombat | Konstantin
Versenyek

Munkaerőt keresnek a Balaton Carp Cup szervezői

Munkaerőt keresnek a Balaton Carp Cup szervezői

Áprilisban rendezik a Balaton Carp Cupot, amelyre már 230 csapat nevezett be. A szervezők most olyanok jelentkezését is várják, akik részt vennének a verseny lebonyolításában.

Már 25 nemzet 230 csapata jelentkezett a VIII. International Balaton Carp Cupra, Európa legnagyobb horgászversenyére, amelyet április 23. és 30. között rendeznek meg. 

A szervező IBCC " target="_blank">felhívást tett közé az eseménnyel kapcsolatban. Olyanok jelentkezését várják, aki szívesen dolgoznának az egy hétig tartó megmérettetés alatt.

„A csodálatos Balaton, a tó óriás pontyai lázba hozzák minden horgászatot kedvelő szívét. Ennek jele az is, hogy sokan keresnek meg minket, hogy részesei lennének az IBCC-nek. Az e-maileket és a Facebook-üzeneteket olvasva nem tépelődtünk sokat, döntöttünk! Bárki számára nyitottá tesszük az IBCC-t, így aki érez magában olyan elszántságot, hogy tagja legyen a verseny lebonyolítását végző csapatnak, ne habozzon, jelentkezzen most! Feltéve, ha bírod az egy héten át tartó folyamatos pörgést, ha igazi csapatjátékos vagy, rajongsz a horgászatért, és persze, ha szeretnél együtt dolgozni a Fishing and Hunting stábjával” – olvasható a szervezők posztjában. 

Azt írják, a mérlegelők feladata a verseny szabályainak és tisztaságának betartatása a versenyzőkkel, a fogott halak mérlegelése, rögzítése. 

„A marshall kollégák egyedül, sok csapat esetén kettesével kerülnek majd a helyszínekre, ahol a csapatok fognak versenyezni. A marshallok a csapatok közvetlen közelében a saját sátrukban és ágyukban alszanak, tehát csak akkor jelentkezz mérlegelőnek, ha van saját sátrad és ágyad” – közölték, hozzátéve, hogy az nem probléma, ha valaki egyedül jelentkezik.

A fényképes önéletrajzokat a tamas.csorgo@ibcc.hu címre várják.

Aki az előző években már versenybíró szerepet töltött be, annak nem szükséges bemutatkozást küldenie, elég csak a jelentkezés.

Két magyar csapat is dobogón végzett a VII. IBCC-n. Részletek ITT!

30 kilós ponttyal dőlt meg a verseny rekordja. Nézd meg a halat IDE KLIKKELVE!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: IBCC)