2022. december 8. csütörtök | Mária
Versenyek

Újabb világbajnoki érmet szerzett a Maros-WalterLand

Újabb világbajnoki érmet szerzett a Maros-WalterLand

Kiváló egy hetet tudhat maga mögött a Maros-WalterLand, amely a múlt heti úszós klubcsapat horgász-világbajnokság után most a IV. feeder klubcsapat világbajnokságon is felállhatott a dobogóra.

Október 23-án és 24-én rendezték meg a IV. feeder klubcsapat világbajnokságot Bulgáriában, Plovdivban. Az eseményen két együttes is képviselte Magyarországot.

A szombati versenynapot követően a Maros-WalterLand 29 ponttal a hatodik helyet szerezte meg, míg a Carp Zoom-Molnársziget Feeder Club 44 ponttal a 18. pozícióból várta a második etapot.

Az első helyen a holland JWP Waterservice (12 pont), a másodikon az angol Drennan Bransley Black (21 pont), a harmadikon pedig a szlovák FTS Feeder Team Sered (25,5) fordult.

Azt már egy héttel ezelőtt megtanulhattuk, hogy a hatodik helyen zárni az első fordulót, akár még jó ómen is lehet. Akkor a Maros-WalterLand szintén egy nap után a hatodik volt, és onnan vívta ki a bronzérmet a 40. úszós klubcsapat horgász-világbajnokságon.

Vasárnap mintha megismételte volna magát az élet, ugyanis a Maros-WalterLandnak – a második fordulóban nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően – ismételten sikerült felkapaszkodnia a dobogóra, és így újabb világbajnoki érmet ünnepelhetnek egy hét leforgása alatt. 

A Carp Zoom-Molnársziget Feeder Club a 19. helyen végzett a 24 csapatos mezőnyben. 

Az élen nem történt változás, a hollandok és az angolok megtartották első, illetve második helyüket, a harmadik szlovákok csúsztak vissza egészen a 14. helyig.

A Maros-WalterLand csapattagjai:

Bakó Péter, Csillag László, Erdei Attila, Sivák Mátyás, Vidó Ferenc, Walter Tamás Barna Szilárd, Borda Zsolt, Dr. Bagdi Árpád, Lipák András, Szabó Tamás, Wellner Gábor.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!