2024. június 20. csütörtök | Rafael
Aktuális

Évközi jegyáremelést jelentettek be a Tisza-tavon

Évközi jegyáremelést jelentettek be a Tisza-tavon

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. is évközi jegyáremelésre kényszerült. Az éves területi jegyek árai változatlanok maradtak, a napi jegyek viszont drágultak.

A tavalyi év végén ritka kivételt képezett a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft., amely úgy döntött, hogy nem emeli jegyárait a 2022-es esztendőre. 

A társaság azonban most felülbírálta döntését, és arról adtak hírt, hogy évközi jegyáremelést hajtanak végre. 

„Az éves területi engedélyek árai változatlanok, azonban külső tényezők okán, a napi és többnapos engedélyek árai emelkedtek” – közölték hivatalos honlapjukon. 

Az új Tisza-tavi területi jegyárak Július 1-től léptek életbe.

A drágulás mértéke jegytípusonként eltérő, de megközelítőleg átlagosan 14 százalék. Az egynapos felnőtt napijegy például 3100 forintról 3500-ra emelkedett.

Mutatjuk két táblázatban a régi és az új árakat. Ezek voltak érvényben 2022. július 1-ig:

Ezek érvényesek 2022. július 1-től.

Az új jegyárak ITT is elérhetők. 

Az évközi áremelésre már akadt példa az országban idén: július 1-től árat emelt a Nagyrédei Horgásztó és az Ölbő-tavi Aranyhal Horgászegyesület is. 

„Nem szeretnénk részletezni, mindenki tapasztalja, mi zajlik a körülöttünk lévő, felfordult világban. A tó munkatársait, halőrzését, színvonalas működését, karbantartását és a további fejlesztéseket azonban szeretnénk megőrizni, ezért évközben is korrigálnunk kell árainkat” – indokolta az áremelést a Nagyrédei Horgásztó.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!