2021. október 27. szerda | Szabina
Aktuális

Horgásztanyát üzemeltetett a dunakeszi családirtó

Horgásztanyát üzemeltetett a dunakeszi családirtó

A gyilkos erősen kötődött a horgászathoz. Ismerősei szerint türelmesen tanítgatta a fiát pecázni, és korábban egy horgásztanyát is működtetett Szigeszentmiklóson.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


Szörnyű tragédia történt vasárnap Dunakeszin. B. Zoltán megölte a volt párját, O. Melindát, a nő anyját, Évát és hétéves kisfiúkat, Maxilient, majd mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek volna, magával is végzett engedéllyel tartott vadászpuskájával. 

A hátborzongató ügyről a Bors most újabb részleteket derített ki. Megtudták, hogy a férfi erősen kötődött a horgászathoz. 

Az újság tudósítása szerint a baráti társaságban csak „Horinak” becézett horgásztanya épületének homlokzatán fekete zászló lobog. A törzsvendégek közül mindenki jól ismerte apát és fiát. 

„Ezt nem tudjuk felfogni! Zoltán a társaság meghatározó figurája volt. Jól gondoskodott Maxiról, és türelmesen tanítgatta őt horgászni. A kisfiút is mindannyian szerettük. Most gyászolunk. A barátunk tettére nincs magyarázat, de mi tudjuk, bármit is követett el élete utolsó perceiben, sokkal jobb ember volt annál, amilyennek most őt az egész ország teljes joggal tartja” – árulta el egy ismerős.

„Zoli a tenyerén hordta azt a gyereket, mindenhova magával vitte. Nagyon, szinte a rajongásig szerették egymást. Most nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam Zolit, vagy inkább haragudjak rá, de úgy érzem, inkább neheztelek” – ezt pedig már egy másik ismerőse mondta, aki szerint a tragédiának voltak előjelei, ám azokat akkor nem vették elég komolyan. 

A bulvárlap szerint B. Zoltán tehetséges üzletember volt. Korábban horgásztanyát üzemeltetett Szigetszentmiklóson, de ezen kívül mindenfelé üzletelt, többek között Olaszországban is. Jól szituált családból származott, édesanyja pedagógus volt.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotók: police.hu/Bors)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!