2024. július 17. szerda | Elek, Endre
Aktuális

Komoly „vérdíjat” tűzött ki ötvenkilós harcsáira egy tógazda

Komoly „vérdíjat” tűzött ki ötvenkilós harcsáira egy tógazda

Nemcsak a nagy zsákmány élménye lehet most a legjobb harcsahorgászok jutalma, hanem egy szép összeget is bezsebelhet az, aki a siófoki Hidegvölgyi Horgásztó legnagyobb bajszosait kifogja. 

Nagyon sokan megjegyezték a Hidegvölgyi Horgásztó nevét akkor, amikor az országos sajtót bejárta a Pecaverzum beszámolója egy húszkilós ponty műtétjéről. A tó tulajdonosának, Hermecz Tamásnak azért kellett megoperálnia a halat, mert kíméletlenül bánt vele az, aki kifogta.   

Most ismét különleges hír érkezett a tó háza tájáról. Siófokon ugyanis pénzre válthatja ügyességét és tudását az a pecás, aki nyomukba ered a tó harcsáinak. A kedvelt horgászvízben él néhány darab negyven-ötvenkilós bajszos, amelyek rendkívül nagy károkat okoznak a halállományban.

Ezért úgy döntött a tó tulajdonosa, hogy megválik ezektől a kapitális példányoktól. A horgászok feladata most az, hogy kifogják a harcsákat. De ezúttal nemcsak az élmény és egy emlékezetes fotó a szerencsés pecások jutalma, hanem halanként ötvenezer forinttal jutalmazzák őket.

A harcsahorgászat részleteiről telefonon lehet érdeklődni a 30-320-0370-es telefonszámon.  

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!