2024. július 16. kedd | Valter
Aktuális

Nyereményjátékot hirdet a Pecaverzum és a Bogyóka Feeder Team!

Nyereményjátékot hirdet a Pecaverzum és a Bogyóka Feeder Team!

Az Invazív Halak Horgászatának Napjára nyereményjátékot hirdet a Pecaverzum és a Bogyóka Feeder Team! Érdemes lesz agusztus 7-én üldözni a busákat, mert három kategóriában is győztest avatunk.

Hamarosan elérkezik augusztus 7-e, amikorra a Pecaverzum meghirdette az Invazív Halak Horgászatának Napját. A kezdeményezés célja, hogy csökkentsük a hazai vizekben élő invazív halak jelenlétét. Aki fontosnak tartja az ügyet, csatlakozzon az eseményhez, és a kijelölt napon próbáljon meg minél több invazív halat fogni!

Az Invazív Halak Horgászatának Napjára nyereményjátékot is hirdetünk. Örömmel jelenthetjük, hogy az esemény szponzora a Bogyóka Feeder Team, amely felajánlásának jóvoltából a következő kategóriákban születik győztes.

A Pecaverzum és a Bogyóka Feeder Team busafogó versenyének kategóriái:

  • A legnagyobb busa
  • A legkülönlegesebb busából készített étel 
  • A legfiatalabb busafogó

Minden győztes egy öt kilogrammos Bogyóka Prémium Busázó Mixet nyer, amelyet postai úton kap majd meg!

A Bogyóka Feeder Team Facebook-oldalán egyébként egy hastagbe gyűjtve szemezgethettek a gasztronómiai posztok között, és mivel nekik elég nagy gyakorlatuk van, így a legkülönlegesebb ételrecept díj győztesét az ő döntésük nyomán hirdetjük majd ki. (A részletes versenyszabályzatot – ami leginkább a fényképbeküldés menetét jelenti – augusztus 6-án, pénteken hozzuk nyilvánosságra.

 

A Bogyóka Feeder Team is nagyon fontosnak tartja, hogy az inváziós halak, köztük kiemelten a busa jelenléte csökkenjen a hazai vizekben, így segítve az őshonos halállomány megőrzését és fejlődését. 

„Olyan planktonfelhőt imitáló  keveréket sikerült alkotnunk, amellyel sikeresen horogra csalható a busa, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy ezt a terméket elérhetővé tesszük a horgásztársak körében. A termék már kapható Magyarország több horgászboltjában, és természetesen az interneten is megrendelhető. Azt vesszük észre, hogy a célzott busahorgászat egyre inkább terjed, és a horgászati élményen túl (kiváló sporthal), az emberek egyre inkább kezdik felfedezni a busában rejlő gasztronómiai értékeket is” – fogalmaztak a Bogyóka Feeder team tagjai, a Bogyóka Prémium Busázó Mix megalkotói, Streleczky József és Dancs Sándor. 

Ha érdekel az esemény, jelezd részvételi szándékod ITT!

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!