2024. március 1. péntek | Albin
Aktuális

Tagfelvételt hirdetett a Balatonkenesei Horgász Egyesület: 1.025.000 forint a belépési díj

Tagfelvételt hirdetett a Balatonkenesei Horgász Egyesület: 1.025.000 forint a belépési díj

Tagfelvételt hirdetett a Balatonkenesei Horgász Egyesület, amely Facebook-oldalán tette közzé a felhívást. 

A költségeket tekintve azt írták, hogy a leendő tagoknak a belépési díj 1.025.000 forint, amihez még hozzájönnek az „éves díjak”, amelyek további 53.000 forintot tesznek ki.

Az egyesület kikötőjének lejárt a vízjogi engedélye, amit újra megkaptak, de csak azzal a feltétellel, hogy át kell építeni a létesítményt. Ezt meg is tették, és tájékoztatásuk szerint a belépési díj tartalmazza a „kikötő-átépítés hozzájárulását”. 

A munkálatok során a régi kikötőt elbontották, a területet kikotortatták, és gondozásmentes, új bejárókat építtettek. „Családias hangulatú, gondozott kikötőnk jól felszerelt és biztonságos. Minden irányból hullámvédett, zárt kikötő, kikötőmesterrel, kamerarendszerrel és WIFI-hálózattal” – adott jellemzést a Balatonkenesei Horgász Egyesület.

Azt is írták, hogy a kikötő elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó horgászati lehetőséget biztosít a békés- illetve ragadozó halakra. 

A kőgáttól körülbelül 10 méterre már 2,5-3 méteres vízmélység található, ahol a kagylópadok és hínármezők jó haltartók.

Az egyesület területe a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHNp Zrt.) rendszeres telepítési pontja.

A Balatonkenesei Horgász Egyesület a tagfelvételi jelentkezéseket az [email protected] e-mal címre várja, de telefonon is kérhető felvilágosítás a +36303964497-as telefonszámon. 

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(nyitókép: Balatonkenesei Horgász Egyesület FB-oldala)