2021. december 4. szombat | Barbara, Borbála
Galériák

418 kilós eredménnyel zárult a Palotási Harcsafogó Verseny

418 kilós eredménnyel zárult a Palotási Harcsafogó Verseny

Szerdán 12 órakor kezdődött és vasárnap reggel 8-kor ért véget a Palotási Harcsafogó Verseny, amelyet Szénási László és Banos Gergő nyert meg 117 kilós teljesítménnyel. Övék volt a verseny legnagyobb hala is, egy 84 kilós példány.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


Összesen 114 darab harcsát fogott a negyvenfős mezőny, 418,51 kilogramm össztömeggel – adta hírül Facebook-oldalán a versenyt szervező a Palotási Víztározó–Palotás és Vidéke Sporthorgász Egyesület.

A legnagyobb halat már az első napon partra terelték: a 84 kilós bajszosnál már nem is lett nagyobb vasárnap reggelig. További statisztikát és érdekességet is közöltek: az átlagos tömeg 3,7 kiló volt, míg a legkisebb hal 0,1 kiló. 

A versenyt Szénási László és Banos Gergő nyerte meg három hallal, 116,95 kilós fogási eredménnyel, a második helyen a Pál Ferenc és Buborék László alkottra páros végzett 60,4 kilóval (húsz darab hal), míg a harmadik helyen Csirke Gergő és Osztafi András végzett nyolc zsákmányolt halla, 39,29-es eredménnyel.

A versenyen összesen tizenöt díjat osztottak ki. 

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

Különleges történetek a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!