2021. december 4. szombat | Barbara, Borbála
Galériák

A Top Mix nyerte a Method Feeder Klubcsapat OB-t

A Top Mix nyerte a Method Feeder Klubcsapat OB-t

Véget ért a III. Method Feeder Klubcsapat Országos Bajnokság. Izgalmas csata volt, nagy fordításokkal a végén. 106 kilós fogási eredményével kiemelkedett a második fordulóban a mezőnyből Raffer Kristóf, míg Nagy Martin egy 19 ponttyal vétette észre magát.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


A Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) beszámolója szerint az első fordulóban a Maconkai-víztározó szinte minden arcát megmutatta: az A és B szektorban, ahol nagytestű pontyok, amurok akadtak horogra, a legnagyobb hal 17200 grammot nyomott, mégis akadtak nagyon szerény fogások is. 

A kulcs a távoli, lehetőleg pontos horgászatban volt keresendő, amire sokan nem voltak képesek. Nagyon sok lemaradó, leakadó hal is volt, ezt mentálisan kellett tudnia kezelni a versenyzőnek. Az A szektor első öt helyén minden halért szó szerint be kellett gyalogolni a vízbe, hogy biztonsággal meg lehessen szákolni. 

Ahogy haladtunk a szektor másik vége felé, úgy fogyatkoztak a halak is. A B szektorban is szép fogások születtek. A 14 fős alszektorok miatt nagyon szoros eredmények születtek az első forduló után. 

A C és D szektorokban technikás pecával kellett a döntőhöz hasonlóan fogni a halakat, jellemzően átlagos pontyokat, dévéreket.

Az első forduló után a Haldorádó Feeder Team vezetett 15 ponttal, de szoros mezőnyben 16 ponttal több csapat is követte (Top Mix Team, Goldfish Feeder Team Sárvár, Pecasarok Garbolino BBHSZ FEEDER TEAM).

A második fordulóban az A szektornak ugyancsak az első alszektora muzsikált jól. Raffer Kristóf 106 kilós fogása vitte el a pálmát, de horogra akadt egy 19 kilós ponty is Nagy Martinnál. Az D és C szektorokban kisebb halakkal kellett beérni.

A záró etap előtt a 29 pontos a Top Mix Team átvette a vezetést, amelyet vasárnap már meg is tartott, így magyar bajnoki címet ünnepelhetnek.

Az első nap után éllovas Haldorádó Feeder Team visszaesett, és fél ponttal lecsúszott a dobogóról.

A második helyre az Energo-HHNHE Feeder Team futott be.

A harmadik helyen a Maros-WalterLand Team végzett. 

A III. Method Feeder Klubcsapat OB végeredménye:

1. Top Mix Feeder Team 39 pont

2. Energo-HHNHE Feeder Team 44 pont

3. Maros-WalterLand Team 49,5 pont

Részletes eredmények EREE!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

Különleges történetek a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

Küldj sztorit Te is!

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!