2022. június 27. hétfő | László
Galériák

Bajnokot avattak az I. Női és II. Masters Feeder Országos Bajnokságon

Bajnokot avattak az I. Női és II. Masters Feeder Országos Bajnokságon

Debrecenben, a Látóképi-víztározó rendezték meg I. Női és II. Masters Feeder Országos Bajnokságot, amely három fordulóból állt június 2-től 4-ig.

A Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) beszámolója szerint csütörtökön a meleg és a szélcsend tette próbára a mezőnyt. 

A mastersek három, a hölgyek egy szektorban versenyeztek. A dévérkeszegek, karikakeszegek mellett horogra akadt pár potyka és néhány kisebb szürkeharcsa is. A legszebb fogást Berke-Hartai Diána könyvelhette el 15,200 grammal. 

A mastersek között (24 fős mezőnyben) Ambrus Tibor, a címvédőként érkezett Erdei Attila és Varga Albert István tudtak győzni a szektorukban. 

A pénteki nap után Berke-Hartai Diána és feeder világbajnok Erdei Attila várhatta az élről a szombati, mindent eldöntő etapot, amelynek során szintén nem találtak legyőzőre, így mindketten országos bajnoki címet ünnepelhettek. 

A Debrecen melletti Látóképi-víztározón zajlott az. A fogások zömét a 100-300gr-os dévérkeszegek tették ki. Néhány karika keszeg, ponty és compó színesítette a zsákmányokat. 

A hölgyeknél a második helyen Walter-Barna Diána, míg a harmadikon Bakó Eszter végzett. Az OB-n 9 női versenyző indult. 

Mastersben Erdei Attila mellett a dobogó második fokára Ambrus Tibor állhatott fel, a bronzérmet pedig Gáspár Tamás nyakába akasztották. 

Az 1. forduló eredményei:

Hölgyek

Masters 

A 2. forduló eredményei:

Hölgyek

Masters 

Végeredmény:

Hölgyek

Masters

Képgaléria: 

Autó lesz a fődíj egy magyar horgászversenyen. Részletek IDE KATTINTVA!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(nyitókép: Pecaverzum-montázs, fotók forrása: Mohosz)