2022. augusztus 18. csütörtök | Ilona
Galériák

Fogyatékkal élőknek vitt karácsonyi ajándékot a Vas megyei szövetség

Fogyatékkal élőknek vitt karácsonyi ajándékot a Vas megyei szövetség

A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. fiataljaival minden évben rendez integrált horgásznapot a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, amely most úgy határozott, hogy karácsonyi meglepetéssel is kedveskedik. Teszik ezt az idei adományozási programuk keretében, a két szervezet között kialakult baráti kapcsolatok erősítésének jegyében.

„Karácsony környékén különböző módokon igyekszünk segíteni a hátrányos helyzetű embertársainkat, hogy a számukra biztosított segítséggel is szebb legyen az ünnepük. A Fogyatékkal Élők Nappali Szolgálatán lévő közel 60 fő nemrég adományba kapott egy akváriumot, melyet a jövő év elején terveznek berendezni. A szükséges akvarisztikai eszközök beszerzéséhez nyújtottunk ajándékutalványokat, valamint a szolgálaton működő gyakorló konyha felszereléseit fejlesztettük az átadott adományainkkal” – írta közleményében a 11.500 tagot számláló Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége.

Az ajándékokat a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai és fiataljai részére december 21-én, kedden a megyei szövetség képviseletében Puskás Norbert ügyvezető elnök adta át. 

Az ajándékok átvételét követően Juranovits-Racker Rita megköszönte, hogy a szövetség adományokkal tette szebbé a nappali szolgálat karácsonyát.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége)