2021. augusztus 5. csütörtök | Krisztina
Galériák

Gyönyörű süllő akadt horogra a Feeder Klubcsapat OB-n

Gyönyörű süllő akadt horogra a Feeder Klubcsapat OB-n

Kissé enyhébbre fordult szombaton az időjárás Kaposvár mellett, a Deseda-tavon, ahol a VI. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokság zajlik, és így a halak kapókedve is megjött. A halak közt egy – feederversenyeken – meglepőnek számító egyed is tiszteletét tette.

A pénteki eredményén picit rontva ugyan, de a szombaton szerzett 22 pontjával továbbra is vezet a címvédő Maros-WalterLand Team – derül ki a Mohosz beszámolójából.   

A második és harmadik helyért pedig a Dovit Feeder Team és a Carp Zoom-Molnársziget SHE csapata vív szoros küzdelmet, egyelőre a Dovit 1 ponttal előzi meg vetélytársát. 

A helyszíni jelentés szerint a szombati, enyhébb hőmérsékletben, illetve az északi irányból fújó szélben a halak is jobb kapókedvre derültek, és szép fogások születtek. Köztük – a Mohosz által feltöltött képek tanulsága alapján – egy gyönyörű süllő, amelyet Maldrik Péter, a Maestro Fishing Team tagja csalt horogra. 

Az OB vasárnap az utolsó etappal folytatódik, és 107 órakor kiderül, melyik csapat hódítja el a győztesnek járó serleget. 

A részletes ereménylista IDE kattintva tekinthető meg. 

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!