2021. augusztus 5. csütörtök | Krisztina
Galériák

Hatalmas hajrával szerezte meg második bajnoki címét Gyulánszki Nikolett

Hatalmas hajrával szerezte meg második bajnoki címét Gyulánszki Nikolett

Órási küzdelemben, a végén megfordítva az állást nyerte meg második magyar bajnoki címét a világbajnok versenyhorgász. 

A 44. Női Országos Bajnokság első három fordulóját Tiszakécskén rendezték, ahol hatalmas küzdelemben, az utolsó percekben fordult meg az állás. Walter-Barna Diána vezette a versenyt, amikor – nyolc perccel – a vége előtt Gyulánszki Nikolett akasztott egy pontyot, amelyet precíz fárasztást követően, ámbár kissé kockáztatva (már túl a dudaszón), röptében szákolt meg, és így megfordította az állást

A hölgyeknek – ellentétben az utánpótláskorú versenyzőkkel – új pályán kellett bizonyítaniuk a mindent eldöntő utolsó fordulókban. A Kenderes-Bánhalma melletti Nagykunsági-főcsatornán megrendezett OB-döntőn is nyílt volt a verseny egészen a végéig. 

Az ötödik forduló után Farkas Judit vezetett, azonban a második helyen álló Gyulánszki Nikolett – csak úgy, mint Tiszakécskén – a végén tudott előzni. 

„Hatalmas hajrával, 13 ponttal sikerült Gyulánszki Nikolettnek megszereznie második magyar bajnoki címét. A második helyen Farkas Judit végzett 15 ponttal, míg a harmadik helyezett Walter-Barna Diána lett 16 ponttal” – adta hírül a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz).

Részletes eredmények ITT.

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!