2021. december 4. szombat | Barbara, Borbála
Galériák

Hatodik Magyarország egy nap után az úszós klubcsapat vb-n

Hatodik Magyarország egy nap után az úszós klubcsapat vb-n

Újvidéken, a DTD-csatornán szombaton megkezdődtek a 40. úszós klubcsapat horgász-világbajnokság küzdelmei.

Újvidéken, a DTD-csatornán szombaton megkezdődtek a 40. úszós klubcsapat horgász-világbajnokság küzdelmei. Magyarországot a 2020. évi Klubcsapat Országos Bajnokság aranyérmese, a WalterLand-Daiwa képviseli.

A szombati első fordulót követően a mieink (Bajcsi András, Csillag László, Nagy András, Varga József ifj., Walter Tamás, Szénási Béla ifj.) a hatodik helyen állnak – adta hírül a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) közösségi oldalán. 

A WalterLand-Daiwa Team szombati eredményei: Walter Tamás 3 pont, Nagy András 1 pont, ifj. Szénási Béla 9 pont, ifj. Varga József 19 pont, Csillag László 10 pont. Összesen: 42 pont.

„Újvidék büszke arra, hogy egy ilyen rangos sportesemény házigazdája lehet, ez is csak azt bizonyítja, hogy a tartományi székváros a múltban is, és most is a sport városa. Örömmel fogadjuk a sporthorgászokat, akik 23 országból érkeznek. A rendezvény biztosan pozitív hatással lesz az idegenforgalmi mutatókra is, mert a horgász-világbajnokság ideje alatt megnövekszik az ágyfoglalások száma, több mint százan igényelnek szállást a tartományi székvárosban. Újvidék hírneve növekszik majd a világban, és még több turista keresi majd fel a jövőben” – nyilatkozta Aleksandar Petrović, az újvidéki polgármester a magyarszo.rs oldalnak. 

A világbajnokság vasárnap a második, egyben zárófordulóval ér véget.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!