2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Galériák

Izzadni kellett a kapásért a Feeder OB pénteki napján

Izzadni kellett a kapásért a Feeder OB pénteki napján

A Sukorón, a velencei-tavi evezőspályán rendezik a XI. Feeder OB középdöntőjét június 10. és 13. között. A nagy meleg miatt az első fordulóban kevés volt a hal. 

A múlt héten még szépen jöttek a velencei dévérek, de már az edzések is azt mutatták, hogy valamiért most eltűntek a pályáról a halak. Minden kapásért izzadni kellett és ezt szó szerint lehet érteni – olvasható a Magyar Horgász Szövetség (Mohosz) beszámólójában. 

Az új pálya szórt kövére telepedett versenyzőknek öt óra koncentrációra volt szükségük ahhoz, hogy esetleg az utolsó órában megérkező halak közül szákba tehessék azt a mennyiséget, amivel minél előbb lehetett végezni a szektorban. 

Csütörtökön a két-háromkilós fogás már elegendő volt a szektor megnyeréséhez, de egyetlen kis keszeg is értékes helyezéseket jelentett. Pénteken új nap, új remények, mindenki abban bízik, hogy érkezik egy kis szél, ami megmozgatja az állóvizet – írja a Mohosz.

A nyolcvan fős középdöntőből negyvenen jutnak a döntőbe, ahová magukkal viszik a szerzett helyezési számaikat és a fogott súlyt. A finálét szeptember 29. és október 2. között Szolnokon, az Alcsi-szigeti versenypályán rendezik. 

Az eredmények IDE kattintva érhetők el.  

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!