2021. augusztus 5. csütörtök | Krisztina
Galériák

Pontazonosság miatt 90 deka döntött az U25-ös bajnoki címről

Pontazonosság miatt 90 deka döntött az U25-ös bajnoki címről

Véget értek az LVI. Utánpótlás Országos Bajnokság küzdelmei, bajnokot hirdettek az U15, az U20 és az U25-ös korosztályban is.

Az U25-ös versenyzők az alcsiszigeti versenypályán, míg mindenki más a Kenderes-Bánhalma melletti Nagykunsági-főcsatornán küzdött a bajnokság utolsó három fordulójában a magyar bajnoki címért és a jövő évi kerettagságért.

Az U15-ös korosztályban Timár Ádám végig megtartotta vezető pozícióját, így újdonsült magyar bajnokként gyarapította a családi trófeák gyűjteményét. A dobogó további helyein Vogel Márton és Takács Jácint osztoztak. Jácint az utolsó forduklóban tudott fellépni a dobogó harmadik fokára.

Részletes eredmények ITT.

Az U20-asoknál Vidó Roland zseniális horgászattal, egyetlen szektor kettessel és öt szektorgyőzelem mellett magyar bajnok a második helyezett Sklaiczki Ábel és a bronzérmes Smányi Szabolcs előtt. 

Részletes eredmények ITT

Az U25-ösöknél nem kis meglepetésre az utolsó fordulóban felborult az addigi sorrend. Bakó Péter vasárnapi szektor kettesével pontegyenlőséget  ért el, hiszen Kisjuhász Bence ugyanazon a napon hat pontot szerzett, így mindketten 18-18 ponttal végeztek. Ilyenkor a fogott súly dönt, ami most szűk 90 dekával Petinek kedvezett, így megszerezte az U25-ös magyar bajnoki címet is. A második helyen Kisjuhász Bence végzett, a harmadik Dósa Máté lett.

Részletes eredmények ITT

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!