2024. június 19. szerda | Gyárfás
Galériák

Rajt-cél győzelmet aratott a WalterLand-Daiwa a Klubcsapat OB-n – fotókkal

Rajt-cél győzelmet aratott a WalterLand-Daiwa a Klubcsapat OB-n – fotókkal

A háromfordulós XXXI. Klubcsapat Országos Bajnokságot a Nagykunsági-főcsatorna versenypályáján, Kenderes-Bánhalma mellett bonyolították le május 12-én, 13-án és 14-én.

A WalterLand-Daiwa csapata szoros versenyben 58,5 ponttal nyerte meg a bajnoki címet a 60 pontos Heves Horgász Team és a 71,5 pontos MMX Sensas Team előtt – adta hírül a szervező Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz).

Kiegyensúlyozott mezőny, látványos fárasztások, taktikus etetés. Ezek voltak a főbb jellemzői a háromfordulós bajnokságnak – írták a beszámolóban.

A 13 méteres rakós bot volt a főszereplő, de néhányan jó eredményt értek el a 7-9 méteres mini rakóssal is.

Kiemelkedő fogások a szélső helyeken születtek, a pálya többi részén a pontos, taktikus, ötletes horgászaté volt a főszerep. A fogások zömét a 100-300 grammos bodorkák, karikakeszegek és dévérek alkották, de néhány ponty, balin és sügér is színesítette a terítékeket.

Részletes eredmények ITT.

„Rajt-cél győzelmet arattunk, de soha nem volt előnyünk. Az első fordulóban 2 pont előnyünk volt, a második fordulóban 0 pont, mert pontegyenlőség alakult ki, és végül nyertünk 1,5 ponttal. Soha nem érezhettük magunkat biztonságban. Végig elöl voltunk, de végig ott loholt a farkas a nyakunkban” – értékelte a diadalt a Pecaverzum megkeresésére Walter Tamás csapatvezető. 

A WalterLand-Daiwának ez volt a harmadik győzelme a Klubcsapat OB-k történetében 2014 és 2018 után. Walter Tamás pedig újabb sikerével életében már összesen 11 elsőségét szerzett 3 csapat színeiben.

Fotógalériák:

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(fotók: Mohosz)