2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Galériák

Szépen húzták a húszasokat Harsányban

Szépen húzták a húszasokat Harsányban

Remek fogásokkal zárult az a baráti összejövetel, amelyet a Harsányi Horgásztónál rendeztek az elmúlt öt napban. 

Hiába rontotta el a bulit már az első nap egy 33 kilós tükrös, azért a hangulatra és a halakra a folytatásban sem lehetett panasza senkinek. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vízhez nyolc kétfős csapat érkezett, amelyeknek tagjai a következő eredményeket érték el:

  • 30+: 1 darab
  • 25+: 3 darab
  • 20+: 11 darab

Ehhez persze még hozzájön a számolatlanul sok kisebb, amelyekről nem minden esetben készült fénykép. 

„A találkozón mindenki a kedvenc csaliját, bojliját használhatta, nem szoktuk megkötni a srácoknak, hogy csak ezzel vagy csak azzal a csalival lehet horgászni” - mondta el a Pecaverzumnak Lugosi Gyula, a Fishing Life tulajdonosa, aki Hoványi Attilával közösen hozta tető alá a baráti találkozót. 

„2016 óta szervezünk minden évben négy helyszínre kizárólag baráti jellegű találkozókat, ahol inkább a tapasztalatcsere, mint a verseny a lényeg. Évek óta ismerjük egymást, összeszokott a brigád, a hangulat remek, és mindig kulturált mederben folynak az események ” – összegezte a tapasztalatokat. 

Elmondta továbbá, hogy nincs mérlegelő bíró és pénzdíjazás sem. „Nincs igazából tétje az összejövetelnek, mindenki megbízik a másikban, a legnagyobb halat fogót szoktuk egy kupával jutalmazni, illetve emlékérmet kap mindenki. Ha nem hagyom otthon, mint most ” – mesélte viccesen, hogy miért maradt el a végén a nyakbaakasztós csinnadratta.  

A következő összejövetelre sem kell sokat várnia a tagoknak, hamarosan a Préri Horgásztóhoz látogatnak el. 

Küldj sztorit!

Te is szívesen megosztanád nagy fogásaidat a többi horgásszal? Jó hír, hogy hamarosan indul a Pecaverzum multimédiás beküldő szolgáltatása: egy gombnyomással tudsz majd küldeni nekünk fotót, videót és szöveget! Addig is elérsz minket a pecaverzum@gmail.com címen vagy Facebook Messengeren.

Még több érdekes sztori a Nagy fogások rovatunkban!

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!