2021. június 13. vasárnap | Anett, Antal
Galériák

Túlélőshow kerekedett a Method Feeder OB középdöntőjéből

Túlélőshow kerekedett a Method Feeder OB középdöntőjéből

Zord időjárási körülmények között horgásztak a versenyzők, azonban ez a halakat nem izgatta. A VI. Method Feeder Országos Bajnokság középdöntőit végül mindhárom helyszínen sikerült befejezni. 

A vihar mindenhol elmosta a bajnokság végét, ezért csak némi csúszással sikerült az eredményeket kihirdetni – olvasható a szövetség beszámolójában, amelyből aztán később az is kiderül, hogy igazából nem is eső, hanem valóságos özönvíz zúdult a bajnokság résztvevőire. 

„Surviver túra” – ezt írta a Mohosz, és ahogy olvassuk tovább a helyszíni jelentést, egyáltalán nem túloztak. Az még csak hagyján, hogy több autót is ki kellett menteni a sárból, leszakadt vezeték miatt áramkimaradás is hátráltatta a nyugodt lebonyolítást.  

Ez a halakat azonban cseppet sem zavarta, annyi se kellett nekik, ettek, mint a torkos borz, így a fogások is kiválóan alakultak.  

„Talán a halak is érezték, hogy az utolsó fordulóra oda kell tenniük magukat. Lett is keveredés. A tegnapi napon még biztos bejutó helyen lévők csúsztak hátra, és volt, aki a »sírból« hozta vissza a meccset. Nagy csaták voltak mindenhol” – zárul a Mohosz összegzése a zord időjárási jelenségek sújtotta versenyről. 

A döntőt július 30. és augusztus 1. között rendezik Bátonyterenyén, a Maconkai-víztározó 2. számú, déli versenypályáján.

Végeredmények

Ezüst-tó:

1. hely Vajas Viktor

2. hely Raffer Kristóf

3. hely Ujszászi Dániel.

Tizenhárman jutottak a döntőbe. Részletes eredmények ITT!

Abért-tó:

1. hely Bakó Péter

2. hely Varga János

3. hely Nagy Martin

Tizennégyen jutottak a döntőbe. Részletes eredmények ITT

Palotavárosi Felső-tó:

1. hely Petrovics Richárd

2. hely ifj. Sipos Gábor

3. hely Csővári Tibor

Tizenhárman jutottak a döntőbe. Részletes eredmények ITT!

Részletes beszámoló ERRE!

(fotó: Mohosz)  

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!