2021. augusztus 5. csütörtök | Krisztina
Nagy fogások

Megfogta élete halát Döme Gábor

Megfogta élete halát Döme Gábor

Élete eddigi legnagyobb halát fogta ki Döme Gábor világbajnok, aki pár napja Costa Ricán üldözi a Csendes-óceán halait. A hatalmas kék marlin súlya kétszáz kilo fölött van.

Az első pár nap nem indult valami jól Döme Gábor számára. Az egzotikus kaland harmadik napján indultak be a kapások, és úgy tűnik, azóta pedig a tetőfokára hágott a hangulat, hiszen Döme Gábor kifogta élete legnagyobb halát. 

„Évek óta hajtottam, többször is közel kerültem hozzá, a horgomon is volt, de eddig soha nem tudtam megfogni. Most kegyes volt a sors hozzám, és óriási küzdelem után kézbe vehettem a képen látható kék marlint! Bár öt ember kellett hozzá, hogy megtudjuk tartani. Soha, de soha nem volt ennyire erős és gyors hal a horgomon” – írta közösségi oldalán. 

A pontos súlyát nem tudták megmérni, csak a hosszát, amely 292 centi volt. „A súlya lehet 212 kiló vagy akár 258 is, de ami biztos bőven 200 felett volt” – közölte a világbajnok. 

„Nagyon boldog és büszke vagyok, hiszen ez egy újabb álom, amely beteljesült” – fejezte ki örömét. 

Még több érdekes sztori a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

(fotó: Döme Gábor FB-oldala)

Küldj sztorit Te is!

Elindult a Pecaverzum multimédiás sztoriküldő szolgáltatása: egy gombnyomással juttathatsz el nekünk fotót és szöveget! Kattintsd IDE, és már küldheted is a sztoridat!

(fotó: RDHSZ)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!</p