2021. december 4. szombat | Barbara, Borbála
Peca+

Arra ébredt egy horgász, hogy kajmán ül a csónakjában

Arra ébredt egy horgász, hogy kajmán ül a csónakjában

Elbóbiskolt, aztán amikor újra kinyitotta a szemét, a veszélyes hüllő társaságára ébredt. A kaland végül szerencsés kimenetellel zárult mindkét fél számára. 

A brazíliai Mato Grosso államban, Conquista D'Oeste mellett egy horgász elaludt a csónakjában, majd amikor felébredt, egy hatalmas kajmán ült a ladik elején – vette észre a felvételt az Origo. A lap szerint a kajmán valószínűleg egy felugró halat akart elkapni. 

A kajmán sokáig élvezte a kirándulást, de az egyik gyorsításnál végül leugrott a csónakról, így a kaland mind a horgász, mind hüllő számára balesetmentesen ért véget. 

Amerikában nem ritkák a veszélyes állatokkal való találkozások. Májusban egy floridai pergető horgász támadott meg egy aligátor (Videó ITT). Augusztusban szintén egy műcsalis pecás találkozott aligátorral, és ő bizony nem habozott rádobni. (Erről is van videó ITT.)

És ezzel még nincs vége az aligátoros híreknek, ugyanis az is a közelmúltban történt meg, hogy a veszélyes állat konkrétan kettéharapott egy közelébe szálló drónt. (Természetesen egy másik kamera épp vette. ITT tudod megnézni!)

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

Különleges történetek a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

Küldj sztorit Te is!

Egy gombnyomással juttathatsz el nekünk fotót és szöveget! Kattintsd IDE, és már küldheted is a sztoridat!

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!