2022. augusztus 18. csütörtök | Ilona
Peca+

Eladó extrákkal felszerelt „prémium horgászkocsi másra is”

Eladó extrákkal felszerelt „prémium horgászkocsi másra is”

A multifunkcionális horgászkocsi egyetlen pecás számára sem nélkülözhető innováció. Az extrákkal felszerelt járgány joggal válhat mostantól hiánytpótló termékké.

Elképesztő hirdetés jelent meg a minap a Facebookon, és nem úgy tűnik, mintha kamu lenne. Feladója azt írja, hogy eladásra kínálja igen praktikus, saját horgász célra épített kocsiját, mert már nincs szüksége rá. 

„3 felfújhatós molnárkocsi keréken gurul, és kormányozható is. Nagyon könnyen húzható minden terepen. A kormányrúd le/kivehető. Én kombi autóval hordtam, simán befért. Nagyon komoly teherbírással is rendelkezik” – olvasható a hirdetésben.  

De ez még mind smafu! Ugyanis az áruba bocsátott sufnitungolt bevásárlókocsi nem csak arra alkalmas, hogy horgászfelszerelésünket az autótól a partig gond nélkül behúzzuk. Annál sokkal többre képes, bottartóként is szolgál!

Ahogy az eladó fogalmaz „rod pod hely az oldalán kialakítva”. Itt, ni:

„Erre tényleg mindent fel lehet pakolni, és egy kézzel behúzni a horgász helyünkre” – hangzik az egyedi és minden bizonnyal vissza nem térő lehetőség. 

És, hogy mi pénzt kérnek a multifunkcionális horgászkellékért? Mindösszesen 21.500 magyar forintot! Jelige: „prémium horgászkocsi másra is”.

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(fotó: Facebook)