Csibrák Károly, mindenki Halas Karcsija negyven évig sütötte a halat Zamárdi-felsőn. Az egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt a specialitása.
A halálhírt a halsütő családja osztotta meg a Facebookon február 27-én, vasárnap.
„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Csibrák Károly, »Halas Karcsi« a mai napon elhunyt. Köszönjük mindenkinek, aki önzetlen segítségét felajánlotta a gyógyulása érdekében. Sajnos nem nyerhetünk meg minden csatát” – fogalmaztak a bejegyzésben.
Azt is közölték, hogy a Halas Karcsi büféje nem zár be, az örökségét fia és menye viszi tovább.
„Köszönjük mindazoknak, akik osztoznak fájdalmunkban” – írták.
Csibrák Károly negyven évig sütötte a halat Zamárdi-felsőn, a Mókus utca 1-ben – emlékeztet nekrológjában az Index.
Egy közepes süllőt másfél száz késvágással irdalt be, nála keszeg, fogas, busa, balin háromszor annyi fogyott, mint hekk.
Specialitása az egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt. A leghíresebb törzsvendége Szabó Gyula színész volt, amíg meg nem betegedett, de ide járt Benkő László, valamint Búza Sándor és Földessy Margit is.
Halas Karcsival 8 éve forgatott a bugtvfishinghunting Youtube-csatornája:
Elhunyt az ország egyik legismertebb halásza. Tudd meg, ki volt ő IDE KATTINTVA!
Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!
(fotó: Youtube)