2022. szeptember 28. szerda | Vencel
Peca+

Gereblyével kergették el a fürdőzők közé beúszó cápát – videón a jelenet

Gereblyével kergették el a fürdőzők közé beúszó cápát – videón a jelenet

Ezúttal Törökország egyik üdülőhelyén tűnt fel egy cápa, amely beúszott a fürdőzők közé, akik közül páran igazán (már-már túlzóan is) higgadtan kezelték a helyzetet. Az egyikük valahonnan kerített egy gereblyét, és elzavarta azzal a cápát. 

A délnyugat-törökországi Marmaris partjainál tűnt fel egy cápa, amely beúszott a fürdőzők közé, uszonyai egyszer csak előbukkannak a vízből, hatalmas riadalmat keltve – adta hírül a hvg.hu.

A strandolók a sekély vízben álltak, miközben a cápa körözött körülöttük. A háttérben az emberek rémülten mutogattak, míg mások a vízbe merülve próbálnak menekülni, miközben a ragadozó a lábuk között körözött.

Megmentésükre egyszer csak egy ember odalépett a cápához, majd – az eredeti hír szerint – egy felmosóval, de mi szerintünk inkább egy gereblyével kezdte el verni a ragadozó fejét. Többször is fejbe kólintotta, ami után a cápa a tömegtől távolabb úszott.

Az utóbbi napokban Egyiptomban kettő halálos cápatámadás is történt. Az első esetről egy horrovideó is készült, amelyet csak erős idegzetűeknek ajánlunk, és ITT tekinthető meg.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotónk illusztráció, forrása: pixabay.com)