2022. június 27. hétfő | László
Peca+

Horgászni tanítja Horváth Grétát új szerelme

Horgászni tanítja Horváth Grétát új szerelme

Horváth Grétát a horgászat rejtelmeibe vezette be új szerelme, és már a legelső alkalommal sikerült halat fognia az influenszernek.

Horváth Gréta teljesen új dolgokat fedez fel, amióta összejött új párjával. Már a családjának is bemutatta a titokzatos férfit, akivel elmondása szerint igazán karmikus volt az első találkozásuk – írja a Blikk

Gréta és a rejtélyes férfi most egy újabb különleges programon vettek részt. A kedvese horgászni tanította őt: késő estig várták, hogy valami a horogra akadjon, közben pedig meghitten egymásra hangolódtak. 

Az anyuka – akit 213 ezren követnek az Instán – a jelek szerint nagyon élvezte, hogy olyan dolgot próbálhatott ki, amiben eddig nem volt tapasztalata. Élményeiről bővebben is mesélt az Instagram-oldalán.

„Elképesztő, mekkora meló horgászni. Én még csak tanulom, kérdezek folyamatosan a páromtól. Tegnap volt kapás, nem is akármilyen. Harcsa, amur, ponty! Izgalmas már az is, amikor csónakkal visszük be a csalit. Este meg a csillagos ég alatt várjuk a székünkben a kapásjelző visítását, ami megtöri a tücsök zenét mellettünk. Mondjuk várnám én is, ha nem aludnék el éjfél körül folyamatosan  – írta a közösségi oldalon az influenszer, aki hamar elsajátította a kellő ismereteket.

Már az első alkalommal sikerrel járt, és büszkén meg is mutatta a harcsát, amelyet kifogott.

Horváth Gréta először az RTL Klub Szelfi és Éjjel-Nappal Budapest című műsoraiban bukkant fel, majd 2019-ben egykori férjével, Meggyes Dáviddal megnyerte az Ázsia Expressz 2-t.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(nyitókép: Horváth Gréta Instagram-oldala)