2022. június 28. kedd | Irén, Levente
Peca+

Magyarországon szeretne horgászni a háromszoros dartsvilágbajnok

Magyarországon szeretne horgászni a háromszoros dartsvilágbajnok

A pecázás a sztárokat is megfertőzte. Színészek, zenészek, sportolók ragadnak botot, hogy kikapcsolódjanak a vízparton. Ezúttal a háromszoros dartsvilágbajnok, Michael van Gerwen mesél horgászélményeiről. A világsztár exkluzív interjút adott a Borsnak.

Michael van Gerwen a Hungarian Darts Show-ra érkezett Magyarországra, és ennek apropóján nyilatkozott a Borsnak. A horgászat volt a téma, mert a háromszoros világbajnoknak ez az egyik kedvenc hobbija.

Elárulta, hogy még nem pecázott Magyarországon, pedig már hívták ide. „Van egy nagyon híres tó, sajnos nem jut eszembe a neve, de az egyik szponzoromé. Oda biztosan ellátogatok majd” – mondta. 

Nemcsak édesvízen, hanem tengeren is szeret horgászni. „A rekordom egy 270 kilós kardhal volt. Leírhatatlan érzés egy ekkora állatot fárasztani. De pontyokból is fogtam már bőven tíz kiló felettit” – dicsekedett eddigi legnagyobb fogásaival. 

Azt is elmondta, hogy sajnos nagyon kevés ideje jut a horgászatra. „Rengeteg munkám van abban, hogy a legmagasabb szinten teljesítsek nap mint nap a dartsban, emellett pedig kétgyermekes apuka vagyok. Szóval, nem egyszerű összehangolni a dolgokat, hogy jusson időm a családomra és a hobbimra is. Szerencsére most jól mennek a dolgok, így hamarosan kiülhetek a vízpartra” – árulta el.

„lyenkor a családja is önnel tart?” – kérdezte a Bors riportere. „Dehogy. Nekik nincs türelmük a vízparton ülni. Nekem van, engem motivál a horgászat, ott tudok kikapcsolódni. Bevallom őszintén, élvezem is a magányt. A családdal más közös programokat szervezünk” – érkezett a válasz. 

Michael van Gerwen szeretne egyszer visszajönni turistaként a családjával Magyarországra. „Meglátjuk, mit hoz a jövő. És remélem, azt a híres horgásztavat is kipróbálhatom. Szívesen pecáznék Magyarországon” – zárta az interjút.  

A háromszoros dartsvilágbajnok a Hungarian Darts Show döntőjében 5–0-ra kikapott Raymond van Barneveldtől.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotók: Michael van Gerwen FB-oldala)