2021. október 27. szerda | Szabina
Peca+

Megtaláltuk az ország legdrágább és legolcsóbb eladó halastavát

Megtaláltuk az ország legdrágább és legolcsóbb eladó halastavát

Az ingatlanhirdetések között böngészve kiderül, hogy az országban több halastavat is eladásra kínálnak. A legolcsóbbat 16,9 millióért, míg a legdrágábbat (nyitóképünkön) 390 millióért árulják.

Nagyon sok eladásra kínált halastó között böngészhetünk az ingatlanos oldalakon. Kíváncsiak voltunk, milyen áron lehet manapság hozzájutni vízterülethez. Gyűjtésünk során megtaláltuk a legolcsóbbat és a legdrágábbat is. 

A legkisebb összeget egy Vácdukán található tóért kell fizetni az országban, egészen pontosan 16,9 millió forintot.

A hirdetés leírásából kiderül, egy 11 ezer négyzetméteres földterületről van szó, amelyen mint írják, „egy csodás halastó is található”. Nagysága körülbelül 150 négyzetméter, de az elvi engedélyek szerint 4000 négyzetméterig bővíthető.

Nem sokkal kell többet fizetni, 25,5 milliót egy zalaegerszegi tóért. 

Az nem derül ki, mekkora a területe, de tartozik hozzá egy 20 négyzetméteres nyaraló is terasszal.

És akkor nézzük, melyik a legdrágább halastó, amelyet jelenleg – a mi szubjektív gyűjtésünk alapján – eladásra kínálnak Magyarországon. 

Valójában ez nemcsak egy tó, hanem egy 560 négyzetméteres kúria, amelyhez egy 45 hektáros birtok tartozik, saját szélerőművel és medencével.

A halastó három hektáros, és a Kulcsárvölgyi-patak, valamint forrásvizek táplálják. „Az ősfás környezetben lévő tó kiváló vízminőségű. Mind horgászásra, mind szabadidős tevékenységre kitűnően megfelel” – írja a hirdető. 

A legnagyobb területen elterülő, eladó horgásztavat is megtaláltuk.

A Fejér megyei Abán 240 millióért hirdetnek egy 78 hektáros területet, amelyen négy tóból álló 62,5 hektáros tórendszer terül el.  

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotók: ingatlan.jofogas.hu, ingatlantajolo.hu)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!