2023. február 5. vasárnap | Ágota, Ingrid
Peca+

Nem sokáig bírta peca nélkül az orrműtéten átesett Horváth Gréta

Nem sokáig bírta peca nélkül az orrműtéten átesett Horváth Gréta

A csinos influenszer – aki egykori férjével megnyerte az Ázsia Expressz 2-t – már januárban horgászni ment új párjával.

Horváth Grétára a válása után tavaly márciusban talált rá a szerelem, a párja pedig már el is jegyezte őt. A csinos influenszer a vőlegénye mellett teljesen új életet kezdett, és olyan hobbijai is lettek, amiket korábban nem ismert – számolt be a Blikk.

Az egyik ilyen a horgászat lett, ami a szerelmesek kedvenc közös időtöltése. Tavasztól késő őszig számos hazai tavat látogattak már meg kettesben

Gréta is megszerette ezt a sportot, hiszen vidéki kislányként imád a szabad levegőn lenni és gyönyörködni a természetben.

Bár a tél beköszönte és Gréta orrműtétje miatt a pár egy ideje nem látogatott ki a vízpartra, nagyon hiányzott már nekik a horgászat, így – kihasználva az enyhe időt – ellátogattak az egyik tóhoz, amelyről az influenszer egy fotót is posztolt Instagram-odalán.

„Eddig bírtuk, megkezdtük a szezont! Bár nem úgy készültem a hétvégére, hogy horgászni megyünk, ezért nem is volt nálam sportos, kényelmes ruha” – írta a képhez Gréta, aki végül az egyik közeli boltban gyorsan beszerzett pár meleg darabot.

Horváth Gréta először az RTL Klub Szelfi és Éjjel-Nappal Budapest című műsoraiban bukkant fel, majd 2019-ben egykori férjével, Meggyes Dáviddal megnyerte az Ázsia Expressz 2-t.

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(nyitókép: Horváth Gréta Instagram-odala)