2023. február 5. vasárnap | Ágota, Ingrid
Versenyek

A Maros-WalterLand nyerte a Method Feeder Klubcsapat OB-t

A Maros-WalterLand nyerte a Method Feeder Klubcsapat OB-t

Hatalmas hajrával, vasárnap mindössze 7 pontot horgászó Maros-WalterLand nyerte a Method Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot, amely a bátonyterenyei Maconkai-víztározón zajlott május 28-án, szombaton és május 29-én, vasárnap.

Tegnap csupán másfél pont előnye volt a csapatnak, de a mai napon nem hagytak kétséget az felől, hogy ezen a pályán most ők a legfelkészültebbek. A Wellner Gábor, Bakó Péter, Lipák András, Szabó Tamás, Ványai Gábor összeállítású csapat megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet. Ráadásul nem először, hiszen már két alkalommal került felvésére ez a csapatnév” – olvasható a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) tudósításában. 

A második helyen a címvédőként érkezett Team Top Mix végzett. A Petrovics János, Petrovics Richárd, ifj. Kerekes Ernő, Papp Zoltán, Sárvári Lajos alkotta együttes 42 ponttal szerezte meg az ezüstérmet. 

A harmadik helyért is nagy csata zajlott vasárnap, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a bronzéremért folytatott küzdelemben pontegyenlőség alakult ki, így a fogott összes súly döntött a harmadik helyezés sorsáról. 

A Promix Feeder Team szerezte meg így a harmadik helyet. A Tormási Attila, Nagy Martin, Péntek Dusán, Hasznosi Dániel, Németh Gábor összetételű csapat 216,375 grammos fogásával előzte meg az így negyedik helyen záró XFish Feeder Fishing Brigade (Gyinesi Bence, Szabó István, Debrődi Attila, Krár Imre, Marosi Péter) csapatát.

A díjakat Dérer István, a Mohosz-OHSZK főigazgatója adta át, aki köszöntőjében biztosította a versenyzőket arról, hogy a magyar horgászversenysport – ahogyan eddig is, úgy ezután is – kiemelt figyelmet fog kapni. 

„Köszönjük mind a 28 klubcsapatnak, hogy egy sportszerű, izgalmas bajnokság végén köszöntötték a bajnokokat, akik így egy évig őrizhetik a vándorserleget. Köszönjük a Bátonyterenye-Maconka Szabadidő és Sporthorgász Egyesületnek a verseny lebonyolításában nyújtott segítségét. Jövőre találkozunk!” – zárul a Mohosz beszámolója. 

Részletes eredmények ITT.

Képgaléria: 

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Mohosz)