2024. június 19. szerda | Gyárfás
Versenyek

Bronzérmet szerzett a Maros-WalterLand a feeder klubcsapat világbajnokságon

Bronzérmet szerzett a Maros-WalterLand a feeder klubcsapat világbajnokságon

Portugáliában rendezték meg a VII. feeder klubcsapat világbajnokságot, amelyen a Magyarországot képviselő Maros-WalterLand bronzérmet szerzett.

A szombati versenynapot követőn a Maros-WalterLand a második helyről várhatta a vasárnapi, mindent eldöntő, második fordulót. 

„Az első nap jól sikerült. A Maros-WalterLand csapat a második helyről várja a mindent eldöntő vasárnapi fordulót. Nekem is jól ment, 10 spanyol nyurgával második lettem az E szektorban, és igazság szerint ezzel ki is maxoltam a napot, mert a széle ellen nem volt esélyem egy percig sem” – összegezte a teljesítményt Walter Tamás közösségi oldalán.

„A pálya másnapra mára elesett. Az első órák kapástalansága, a megfogott egy-két hal egészen a verseny feléig azt sejtette, hogy az első forduló utáni második hely és a dobogó is veszélyben. Aztán egyre inkább látszott, hogy pályaszinten is kevés a hal, így az első napi 16 pont után ma ugyan 36 pontot produkált a csapat, ez mégis elég volt a dobogó harmadik fokára” – számoltak be a vasárnapi történésekről a Maros Mix Facebook-oldalán. 

„Öt évből négyszer dobogón állt ez a csapat, nincs még egy hasonló eredmény” – fogalmazott Walter Tamás a verseny végén. 

Végeredmény:

1. Folhadosa Fishing Team (Portugália)

47 pont, 92.190 gramm

2. Lurgan Van Den Eynde Club (Írország)

50 pont, 96.259 gramm

3. Maros-WalterLand Feeder Team 

52 pont, 100.390 gramm

Részletes eredmények ITT.

A magyar csapat tagjai: Barna Szilárd csapatvezető, Csillag László kapitány, Lipák András másodkapitány, Bakó Péter, Balog Áron, Erdei Attila, Sivák Mátyás, Vidó Ferenc, Walter Tamás versenyzők, ifj. Barna Szilárd, ifj Szénási Béla, ifj. Varga József segítők. 

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(nyitókép: Maros Mix FB-oldala)