2021. szeptember 16. csütörtök | Edit
Aktuális

Megtalálták a tiszai csónakbalesetben eltűnt horgász holttestét

Megtalálták a tiszai csónakbalesetben eltűnt horgász holttestét

Megtalálták a Tiszalök közelében szombaton történt csónakbalesetben eltűnt, 55 éves tiszalöki férfi holttestét – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben az MTI-vel.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


A tájékoztatás szerint a holttestet hétfő délután a miskolci Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a nyíregyházi székhelyű Kelet-magyarországi Speciális Mentőkkel együttműködve találta meg és emelte ki.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint egy kisgéphajó és egy csónak ütközött össze szombat délután a Tisza 522-es folyamkilométere közelében. A vízi járművekben két-két ember volt, akik a baleset következtében a vízbe estek. Hárman közülük sérülés nélkül jutottak ki a partra, egy ember eltűnt. Az ő holttestét találták meg most.

Az RTL részletesen beszámolt az esetről. Abból kiderül, a motorcsónak átgázolt a ladikon, amelyben a két horgász ült. 

A motorcsónak vezetője elmondta, pánikba esett, mert a párja nem tudott úszni. Azt is mesélte, hogy még az eltűnt férfivel is tudott beszélni a baleset után, és elsőre úgy tűnt, hogy mindenki megúszta a szerencsétlenséget. Állítólag a horgász azonban – ellentétben a másik három emberrel – nem a csónakba kapaszkodott, hanem a másik irányba kezdett el úszni, és egyszer csak eltűnt. A horgászokon átgázoló sofőr hozzátette, elvakította a nap, majd hirtelen elrántotta a kormányt.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület FB-oldala)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!