2024. július 17. szerda | Elek, Endre
Aktuális

Videó: bepánikoltak az orvhorgászok Hajdúszovátnál, amikor meghallották a halőröket

Videó: bepánikoltak az orvhorgászok Hajdúszovátnál, amikor meghallották a halőröket

Nem is sejtették, hogy drónnal figyelik őket.

Újabb nagyon tanulságos videót közölt Facebookján a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége: az egyperces felvételből megint kiderül, hogy jobb inkább engedéllyel kiülni a vízpartra, mint folyamatosan azon izgulni, hogy most akkor jön-e halőr vagy sem. 

A szövetség kommentár nélkül tette ki a posztot, de a Haonnak az illetékesek elmondták, az anyagban látható két orvhorgász bármiféle engedély nélkül ült le halat fogni a Kösely-Hajdúszováti-átmetszés csatornán, amikor egyszer csak meghallották a közeledő halőri gépjármű hangját.

Az addig halál nyugodtan pecázó férfiak ekkor pánikszerűen kezdtek elrejtőzni, sőt a felszerelést is igyekeztek sietve eldugni, de már késő volt, a videó ugyanis azzal ér véget, hogy a halőr alulról besétál a képbe.

Természetesen fogalmuk sem volt arról, hogy a halőrök drónnal figyelik őket. Az egyik elkövető még a fűben kúszás művészetét is bemutatta. 

Hasonló eset történt Hajdú-Biharban tavasszal, amikor egy orvhorgász a fűben kúszva próbált meg elrejtőzni, de a drón mindent rögzített. Nézd meg a videót ITT!

További érdekes videók ERRE.

Még több friss hírért KATTINTS IDE!

(nyitókép: Hoho Youtube-képernyőfelvétel)