2021. december 4. szombat | Barbara, Borbála
Galériák

Kiválóan kezdték a magyarok a nemzetek horgász-világbajnokságát

Kiválóan kezdték a magyarok a nemzetek horgász-világbajnokságát

A magyar csapat a harmadik helyről várja a vasárnapi, második, egyben mindent eldöntő fordulót a 68. nemzetek horgász-világbajnokságán, amelynek Olaszország ad otthont. Egyéniben a legjobban teljesítő magyar, Csillag László a 20. helyet szerezte meg.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


A világbajnokságnak helyet adó Peschiera városa melletti Mincio-folyón a hétközi edzéseket követően szombaton megkezdődtek az éles küzdelmek. 

A magyar válogatott kiválóan kezdte az első napot, ugyanis a svájciakkal egyenlő pontszámot (43) szerzett, és csak a kevesebb fogott mennyiség (12,010 vs. 10,784 kiló) miatt végzett a harmadik helyen.

A 23 országot és 115 versenyzőt felvonultató vb-t Olaszország vezeti kiemelkedő, 20 kiló fölötti fogási eredménnyel, és várhatja az élről a vasárnapi, egyben utolsó fordulót. 

Egyéniben a legjobban teljesítő magyar versenyző, Csillag László négy 4 ponttal és 2,255 kilós fogással a 20. helyen áll. 

Walter Tamás kétszeres egyéni- és ötszörös csapatvilágbajnok az egyik legrosszabb helyet kapta, és egyéniben a 99. helyet szerezte meg mindössze 37 deka hallal.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet. 23 év alatt egyetlen vn-n sem jártam még így. A helyem sajnos ismertem az angolok szerdai tréningnapjáról, asztalnyi sziklák között kellett volna halat fognom. A C-szektor mindkét oldalról nyitott, a középső helyek adták az utolsó helyezéseket is. Aki ismer az tudja, hogy kritikusan állok a saját teljesítményemhez, de ez most reménytelen helyzet volt. A mellettem ülő, általam hatalmas horgásznak tartott Diego da Silva súlyának zömét is egyetlen domolykó adta. Darabokra hullva értem be a szállásra, de csapattársaimtól, kapitányainktól egyetlen rossz szót sem kaptam, sőt egy üveg pezsgővel vártak! Bravó, fiúk, hatalmasat horgásztatok, sajnálom, hogy nekem így sikerült, de holnap tolom tovább a szekeret a partvonalról segítve a Magyar Csapatot” – írta közösségi oldalán. 

A magyar válogatott szombati eredményei (zárójelben az egyéni helyezések): 

A szektor: Csillag László, 2, 255 kiló, 4 pont (20. hely)

B szektor: Nagy András, 1,908 kiló, 6 pont (30. hely)

C szektor: Walter Tamás, 0,376 kiló, 20 pont (99. hely)

D szektor: Szákovics Imre, 2,864 kiló, 5 pont (23. hely)

E szektor: Csöregi Balázs, 3,390 kiló, 8 pont (36. hely)

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotók: Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!