2023. szeptember 26. kedd | Jusztina, Pál
Nagy fogások

Eddig ez a süllő viszi a prímet a Körösökön

Eddig ez a süllő viszi a prímet a Körösökön

Sok szép halról készült már kép a Körösökön idén, de ez a süllő biztosan az ott lesz majd az élmezőnyben.

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) már rendszeresnek számító játékában idén is sokan küldtek be remek fogásokról szóló rövid, képes beszámolót. 

Pusztai Richárd hétkilós süllőjéről mi is beszámoltunk, amikor elküldte a Pecaverzumnak a képet, azt mondta, hogy soha életében nem fogott még nagyobbat. És persze a negyvenkilós fekete amur se volt mindennapi fogás. 

És könnyen lehet, hogy ez igaz Lipták Andrásra is, aki még január 3-án a Hármas-Körösből szedett ki egy 9,25 kilós, 94 centis halat. 

„Végre találkozhattam a körösi királynővel! Brutális ütéssel jelentkezett és nagyon keményen küzdött. El is bizonytalanodtam, hogy vajon süllő lehet-e, mivel a viszonylag kemény fék folyamatosan recsegett. Körülbelül 4 perc fárasztást követően megláttam ezt a hatalmas süllőt. Már akkor láttam, hogy közel lesz az eddigi rekordomhoz. Méréskor kiderült, hogy 42 dekával sikerült túlszárnyalnom az eddigi legnagyobbat. Remélem jól sikerül neki a tavaszi ívás ugyanis hatalmas hasa volt” – írta beszámolójában a horgász.

A KHESZ elkezdte már feldolgozni a beérkezett anyagokat, és ennek apropóján idéztek vissza néhány emlékezetes pillanatot.

Íme még néhány:

(fotó: KHESZ)

Még több érdekes sztori a Nagy fogások rovatunkban!

Küldj sztorit Te is!

Te is szívesen megosztanád nagy fogásaidat a többi horgásszal? Jó hír, hogy hamarosan indul a Pecaverzum multimédiás beküldő szolgáltatása: egy gombnyomással tudsz majd küldeni nekünk fotót, videót és szöveget! Addig is elérsz minket a pecaverzum@gmail.com címen vagy Facebook Messengeren.

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!