2021. szeptember 16. csütörtök | Edit
Versenyek

Szákovics Imre világbajnoki ezüstérmes, a magyar csapat ötödik lett

Szákovics Imre világbajnoki ezüstérmes, a magyar csapat ötödik lett

Magyarország az ötödik helyet szerezte meg a 68. nemzetek horgász-világbajnokságán, amelyet Olaszországban rendeztek. A házigazdák esélyeshez méltóan meg is nyerték a viadalt. Egyéiben remek magyar eredmény született.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Iratkozz fel a Pecaverzum Youtube-csatornájára, mert ha elérjük az 1111 követőt, 30.000 forint értékben sorulunk ki ajándékot a tagok között! 

A nyereményt a Fish'n Go horgászhelyfoglaló rendszer ajánlotta fel.

Részletek ERRE!

Addig is jó szórakozást az eddigi videókhoz, és persze jönnek folyamatosan az újak is!


A magyar válogatott kiválóan kezdte az első napot a Peschiera városa melletti Mincio-folyón, ugyanis a svájciakkal egyenlő pontszámot (43) szerzett, és csak a kevesebb fogott mennyiség (12,010 vs. 10,784 kiló) miatt végzett a harmadik helyen.

A vasárnapot tehát érmes esélyekkel várhattak a mieink, és tartották is magukat, ám a csehek és a svájciak hatalmas hajrával megcsípték a második, illetve a harmadik helyet. Még a negyedik Belgium is beelőzte Szénási Béla szövetségi kapitány válogatottját, amely így az ötödik helyen zárt. 

„Válogatottunk sajnos az ötödik helyre csúszott vissza. Szomorúak vagyunk, mert öt pontra van a dobogó” – közölte közösségi oldalán a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz).

Jó hír viszont, hogy a 23 országot és 115 versenyzőt felvonultató világbajnokságon egyéniben az első nap után mindössze 23. Szákovics Imre egyéniben ezüstérmet szerzett. 

Az utóbbi vébéken rendre dobogó közeli, de azt el nem érő eredmények születettek: a feeder-válogatott negyedikként, míg a hölgyek ötödikként fejezték be a küzdelmeket. 

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: Mohosz)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!