2024. március 1. péntek | Albin
Aktuális

Szeptemberben megrendezik az Országos Jótékonysági Horgászatot

Szeptemberben megrendezik az Országos Jótékonysági Horgászatot

A Leveleki Tóért Nonprofit Kft. életre hívta az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt, amelyen a résztvevők a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket segítő Regőczi István Alapítványt támogatják.

Mikucza Zsolt, a Leveleki Horgászparadicsom tógazdája elmondta, az eseményt a vadászok mintája nyomán hozták létre, akik már évek óta megszervezik az Országos Jótékonysági Vadászatot. 

Szeptember 11-én három helyszínen, Leveleken, Keszthelyen és a vadászati kiállítás keleti régióközpontjában, Vásárosnaményban kerül sor az Országos Jótékonysági Horgászatra. Tízezer forintért cserébe a három helyszín bármelyikén 24 órás horgászati lehetőséget biztosítanak hal elvitele nélkül. 

A részvételi díj tízezer forint, amely tartalmaz kisebb ajándékot és egy kis elemorzsiát is, a befolyt összeget pedig átutalják a Regőczi István Alapítvány számlájára. A szabályok egyszerűek: partról bármilyen módszerrel lehet majd pecázni. 

„Szeptember 19-én is szervezünk egy hasonló eseményt a Pilismaróti-öbölbe a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége támogatásával. A további részletekről hamarosan tájékoztatást adunk majd” – nyilatkozta Mikucza.  

Hallottál már az Invazív Halak Horgászatának Napjáról? Szeretnél nyerni is? Kattints IDE!

(fotónk illusztráció)

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!