2022. január 18. kedd | Piroska
Nagy fogások

Letarolta Tasst a Bogyóka Feeder Team

Letarolta Tasst a Bogyóka Feeder Team

Először látogatott el Tassra busázni a Bogyóka Feeder Team két tagja, és rögtön példát is mutattak, hogyan is kell ezt a műfajt profi módon űzni. 

A busázós etetőanyagokat gyártó Bogyóka két tulajdonosa, Streleczky József és Dancs Sándor egyik kedvenc horgászhelye a Pilismaróti-öböl, de fogott már a páros például hatalmas busákat Dunaújvárosban is. Sőt, arra is volt példa, hogy rakósbottal akasztottak 11 kilósat

Most egy újabb helyszínt, Tasst próbálták ki, azon belül is az V-VI-os vízterületet.

Már nagyon korán megérkeztek a partra, és viszonylag gyorsan össze is állt a peca, hiszen egymás után húzták a nagyobbnál nagyobb busákat.  

„Megmértük először a vízmélységet, én 3,4 méteren, míg Sanyi 2,8-on próbálkozott, de nem volt különbség a két etetés között, mindketten szépen tudtuk fogni a busákat” – nyilatkozta a Pecaverzumnak Streleczky József.

Elmondta azt is, hogy a legtöbb 5 és 8 kiló közötti lehetett, és jött pár kisebb is, amelyek nem is kerültek rá a fényképre. „Nagyon jól mentek a halak, volt bennük erő bőven, ez szerintem annak is köszönhető, hogy oxigéndús a víz” – magyarázta, hogy szerinte miért voltak harcos kedvükben a busák.

A halakat tömege körülbelül száz kilót lehetett. „Tasson még sosem busáztunk, de örömmel nyugtáztuk, hogy itt is működött a Prémium Busázó Mix” – összegezték az etetőanyag hatékonyságát.

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

Különleges történetek a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

Küldj sztorit Te is!

Egy gombnyomással juttathatsz el nekünk fotót és szöveget! Kattintsd IDE, és már küldheted is a sztoridat!

Pecaverzum a közösségi médiában:

Kövessétek Facebook-oldalunkat!

Csatlakozzatok hozzánk Instagramon!

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra!