2023. szeptember 26. kedd | Jusztina, Pál
Nagy fogások

Pár nap után újra kifogták a tórekord pontyot Látóképen

Pár nap után újra kifogták a tórekord pontyot Látóképen

Épphogy csak eltelt néhány nap, és újra partra került a tórekord ponty Debrecenben. Nem „nyugszik” a tó ékköve, amely most fél kilóval kevesebbet nyomott.

December 3-án számolt be debreceni Látóképi-víztározó, hogy kifogták a vízből az eddigi legnagyobb pontyot, egy 25,80 kilós egyedet. (Nézd meg a halról készült fotókat IDE KATTINTVA!)

Úgy tűnik, jó étvágya van a tórekord pontynak, ugyanis néhány nappal később ismét horogra csalták, dobós módszerrel. 

„Nem sokkal azután, hogy beírta magát a tó történetébe mint legnagyobb kifogott ponty, ismét megörvendeztetett egy horgásztársat a hatalmas tőponty a jelenlétével” – olvasható a víztározó Facebook-oldalán, december 9-én megjelent posztban.  

Látókép egyik „ékkövét” ezúttal Kecskés János, a Nagyhegyes Horgászegyesület tagja tarthatta a kezében a tó debreceni ágában.

A hibátlan tőpontyra a mérleg ezúttal fél kilóval kevesebbet, 25,30-at mutatott, ami azt is jelenti, hogy a tórekord (25,80) továbbra is Bardóczi Krisztián nevéhez fűződik. 

„Szívből gratulálunk Janinak, aki régóta jár ki, és igazán megérdemelte ezt a fantasztikus fogást, hiszen sokat tett érte! Kíváncsian várjuk, legközelebb mikor és milyen súllyal kerül majd horogra a hal” – fogalmaztak a tó közösségi oldalán. 

Bojlival csaltak horogra majd’ 3 kilós compót. Nézd meg a gyönyörű doktorhalat IDE KATTINTVA!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

Különleges történetek a Nagy fogások rovatunkban! Videókat néznél? Kattints IDE!

Küldj sztorit Te is!

Egy gombnyomással juttathatsz el nekünk fotót és szöveget! Kattintsd IDE, és már küldheted is a sztoridat!

(fotó: Látóképi-víztározó FB-oldala)