2022. december 5. hétfő | Vilma
Nagy fogások

Újabb kapitális harcsát akasztottak békéshalaknak szánt csalival

Újabb kapitális harcsát akasztottak békéshalaknak szánt csalival

Rövid időn belül a második kapitális harcsát fogják a Bátorterenyén található a Maconkai-víztározón, ráadásul mindkét ragadozó békéshalaknak szánt csalit vett fel. 

Azt követően, hogy március 13-án Szabó Dávid a gáti szakaszról feeder bottal csalt horogra egy 50 kilós harcsát, rá öt napra, március 18-án este újabb, még nagyobb harcsaóriás került partra.

A Maconkai-víztározó és tórendszere Facebook-oldal tájékoztatása alapján az 58,35 kilogramm tömegű és 187 centiméter hosszú ragadozónak Albert Tamás örülhetett.

A bojlis végszerelékre érkezező harcsát az I. szigetről sikerült megakasztani. Ez a tórendszer minden idők 18. legnagyobb hala a hivatalos rekordlista alapján. 

A tórekordot Fekete Balázs tartja, aki 2014-ben fogott ki egy 81,50 kilós harcsát. 

Bátorterenyén többször is volt már rá példa, hogy nagy harcsát fogtak békéshalas szerelékkel. Tavaly Kósa Ádám bojlival csalt horogra egy 59 kilós példányt. Nézd meg a halat IDE KATTINTVA!

Palotáson Koós András (Lojzi) február 19-én 39 kilós harcsát terelt partra, a csali 10 milliméteres pellet volt. A fényképekért KLIKKELJ IDE!

Szintet lépett a magyar harcsanevelés. Részletek és videó ITT!

Friss hírekért látogass el a Pecaverzum főoldalára!

(fotó: maconka.hu)